Bahn Thai

Bahn Thai is een Thais restaurant gelegen aan Hoofdstraat 147 in Velp.

Meer informatie over Bahn Thai in Velp

Bij Bahn Thai kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je draaien aan het rad en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je ervoor kiezen om het eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Ook is het mogelijk om je bestelling af te halen. Je kunt eenvoudig en snel bestellen op de website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hierbij kun je online betalen met iDEAL. De locatie van Bahn Thai is aan de Hoofdstraat 147 in Velp en ze zijn te bereiken op 026-3823893.

Wil je weten wat Bahn Thai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bahn Thai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bahn Thai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bahn Thai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Bahn Thai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bahn Thai

Bezoekers bekeken ook