B. Vlaswinkel

B. Vlaswinkel is een Stoffenwinkel gelegen aan Callunaplein 50 in Dieren.

Meer informatie over B. Vlaswinkel in Dieren

Onze winkel op het Callunaplein in Dieren is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Welkom bij WOL-STOF.NL, de webwinkel van Vlaswinkel gevestigd op het winkelcentrum in Dieren. Wij verzenden bestellingen boven de €70,- gratis en als je voor 16.30 uur bestelt, verzenden wij dezelfde dag nog. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling in onze winkel af te halen, waarbij de verzendkosten automatisch worden verwijderd. Bekijk onze nieuwste producten en aanbiedingen op onze website. Voor meer informatie over ons en om beoordelingen te lezen, kun je terecht op onze website. Wij maken gebruik van CCV Shop software webshop.

Wil je weten wat B. Vlaswinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B. Vlaswinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B. Vlaswinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B. Vlaswinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar B. Vlaswinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B. Vlaswinkel

Bezoekers bekeken ook