B&B Onder de rode beuk

B&B Onder de rode beuk is een Hotel gelegen aan Zutphensestraatweg 21A in Dieren.

Meer informatie over B&B Onder de rode beuk in Dieren

"Onder de rode beuk" is een gezellige bed & breakfast in het oude deel van Dieren. De B&B is geschikt voor maximaal 2 personen en is een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in de prachtige omgeving van de Veluwe en de Achterhoek. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk de trein nemen naar plaatsen zoals Doesburg, Bronckhorst, Arnhem, Zutphen of Deventer, aangezien het intercitystation van Dieren op slechts 8 minuten loopafstand van de B&B ligt. U verblijft op de eerste verdieping van de aanbouw van een jaren dertig woning en heeft een eigen trapopgang. De B&B-ruimte is een gezellige en lichte kamer van ongeveer 26 m2, met een eigen badkamer. De familie Fledderus heet u van harte welkom!

Wil je weten wat B&B Onder de rode beuk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Onder de rode beuk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Onder de rode beuk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Onder de rode beuk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar B&B Onder de rode beuk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Onder de rode beuk

Bezoekers bekeken ook