B&B Freydag

B&B Freydag is een Bed & Breakfast gelegen aan Schoolweg 2a in Rheden.

Meer informatie over B&B Freydag in Rheden

B&B Freydag is een bed & breakfast gelegen in Rheden, op slechts 40 km afstand van Apeldoorn. De accommodatie biedt gratis WiFi en heeft een 24-uurs receptie. Er is gratis openbaar parkeren in de buurt van het verblijf, zonder dat je hiervoor hoeft te reserveren. De bed & breakfast is voorzien van een kabeltelevisie. Rheden is gelegen in Nederland en bevindt zich in de buurt van verschillende plaatsen zoals Heumen, Lingewaard, Montferland en nog veel meer. Kortom, B&B Freydag biedt comfortabele accommodatie met verschillende voorzieningen in een gunstige locatie.

Wil je weten wat B&B Freydag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Freydag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Freydag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Freydag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar B&B Freydag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Freydag

Bezoekers bekeken ook