B&B De Veluwezoom

B&B De Veluwezoom is een Bed & Breakfast gelegen aan Kerkallee 37 in Velp.

Meer informatie over B&B De Veluwezoom in Velp

B&B De Veluwezoom is een bed and breakfast gelegen aan de prachtige heuvels van het Veluwemassief, waaronder De Posbank. Het is het ideale startpunt voor wandel- en fietsroutes voor vriendengroepen, mountainbikers, wielrenners, toerfietsers, wandelaars en gezinnen. De B&B ligt rustig aan de binnenplaats van MTBCLINIC.NL, een specialist in mountainbikeclinics, -tochten en -reizen. Het is dus een perfecte locatie voor sportieve bezoekers. Gasten kunnen hier vooraf uitgerust aan een mountainbikeactiviteit beginnen en/of langer blijven om de volgende dag nog een mooie tocht te maken. De B&B kamers inclusief ontbijt worden zeer aanbevolen door gasten vanwege de persoonlijke aandacht en begeleiding, en de fantastische locatie. B&B De Veluwezoom is gevestigd in Velp en kan gecontacteerd worden op +31 6 47349243 of info@mtbclinic.nl.

Wil je weten wat B&B De Veluwezoom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Veluwezoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Veluwezoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Veluwezoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar B&B De Veluwezoom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Veluwezoom

Bezoekers bekeken ook