B&B de oude dorpsbakker

B&B de oude dorpsbakker is een Bed & Breakfast gelegen aan Zutphensestraatweg 22 in Ellecom.

Meer informatie over B&B de oude dorpsbakker in Ellecom

In het kleine dorp Ellecom, gelegen aan de rand van de Veluwezoom, kan je de sfeer proeven en genieten van de prachtige natuur. De geschiedenis van de Bed & Breakfast gaat terug naar 1900, toen Grootvader Gerrit Paulus Troost een bakkerij/lunchroom met woonhuis opende. Later werd een deel van het pand ingericht voor kamerverhuur. De kamers zijn ingericht als de voormalige bakkerswinkel, met een luxe badkamer. Ellecom ligt aan de rand van de Veluwe, waar je kan wandelen, fietsen en paardrijden in de Onzalige bossen. Ook kan je de Hanzestad Doesburg bezoeken, met zijn monumentale panden en de in bedrijf zijnde mosterdfabriek. De Bed & Breakfast is gelegen op 5 kilometer afstand van Doesburg.

Wil je weten wat B&B de oude dorpsbakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de oude dorpsbakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de oude dorpsbakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de oude dorpsbakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar B&B de oude dorpsbakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de oude dorpsbakker

Bezoekers bekeken ook