Autorijschool Johan Verberk

Autorijschool Johan Verberk is een Rijschool gelegen aan Churchillplein 25 in Velp.

Meer informatie over Autorijschool Johan Verberk in Velp

Autorijschool Johan Verberk is een betrouwbare rijschool in de regio Dieren, Rheden en Doesburg. Met meer dan 30 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage bieden zij flexibele mogelijkheden voor rijlessen. Naast reguliere lessen kun je ook kiezen voor voordelige startpakketten en lesbundels met korting. Er is zelfs de mogelijkheid om een spoedopleiding te volgen, die ongeveer 8 tot 12 weken duurt. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van een handgeschakelde Audi A3 en er worden geen andere leerlingen opgehaald of thuisgebracht, zodat de lestijd optimaal benut kan worden. Voor meer informatie over "begeleid rijden" vanaf 16,5 jaar, kan je terecht op www.2todrive.nl. Als je interesse hebt in een gratis proefles of meer informatie wilt, kan je bellen of WhatsAppen naar 06-54970297 of een e-mail sturen naar info@johanverberk.nl. Het tijdig aanmelden voorkomt mogelijke wachttijd.

Wil je weten wat Autorijschool Johan Verberk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Johan Verberk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Johan Verberk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Johan Verberk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Autorijschool Johan Verberk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Johan Verberk

Bezoekers bekeken ook