Auto Snellink

Auto Snellink is een Autohandel gelegen aan Moeshofweg 29a in Velp.

Meer informatie over Auto Snellink in Velp

Auto Snellink in Velp is een garage die gespecialiseerd is in autoreparaties en tweedehands BMW-onderdelen. Ze voeren onderhoud uit aan alle automerken, maar zijn vooral gespecialiseerd in BMW's. Met meer dan 30 jaar ervaring garanderen ze kwaliteit en bieden ze gedegen advies en snelle service. Als BMW-specialist richten ze zich vooral op deze prachtige Duitse auto's. De garage is gevestigd in Velp en is ook goed bereikbaar voor klanten uit Duiven, Doesburg, Zevenaar en Arnhem. De openingstijden van Auto Snellink zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 (met een pauze tussen 12:30 en 13:15). Voor meer informatie kunnen klanten bellen naar 026-3641727.

Wil je weten wat Auto Snellink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Snellink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Snellink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Snellink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Auto Snellink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Snellink

Bezoekers bekeken ook