Aruna Klankschalen

Aruna Klankschalen is een Winkel gelegen aan Wilhelminaweg 96 in Dieren.

Meer informatie over Aruna Klankschalen in Dieren

Aruna Klankschalen is definitief gesloten en de eigenaar geniet nu van haar pensioen. Het is niet meer mogelijk om de winkel te bezoeken, maar de webwinkel blijft wel actief. Gelukkig zijn er nog andere winkels waar klankschalen uit dezelfde groothandel worden verkocht, zodat je dezelfde kwaliteit kunt krijgen. Klankschalen zijn metalen schalen uit het Himalayagebied die al 1000 jaar worden gebruikt bij ceremonies en als offerschaal in tempels. Tegenwoordig worden ze gebruikt als unieke klankinstrumenten die ontspanning bieden en je in contact brengen met de stilte in jezelf. De klanken van de klankschalen geven een rijkdom aan geluiden en boventonen weer. Je kunt je makkelijk laten meenemen door de serene klanken en even de dagelijkse beslommeringen loslaten.

Wil je weten wat Aruna Klankschalen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aruna Klankschalen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aruna Klankschalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aruna Klankschalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Aruna Klankschalen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aruna Klankschalen

Bezoekers bekeken ook