Artsenpraktijk de Vingerhoed

Artsenpraktijk de Vingerhoed is een Medisch centrum gelegen aan Vingerhoed 2 in Dieren.

Meer informatie over Artsenpraktijk de Vingerhoed in Dieren

De Artsenpraktijk de Vingerhoed is tijdelijk minder goed bereikbaar vanwege een upgrade naar een nieuw elektronisch patiëntendossier. Dit duurt langer dan verwacht en excuses worden aangeboden voor het ongemak. Er is een telefonisch spreekuur met de assistente op woensdag 18 oktober. Voor dringende vragen kunnen patiënten bellen naar de acute lijn. Er is een wachtlijst van 3-4 maanden voor nieuwe consulten. De praktijk wordt gerund door Alexandra Alons en Johan Bolhuis, beide artsen met specialisaties in voeding en leefstijlgeneeskunde. Ze behandelen onder andere allergieën, darmklachten, overgewicht en stressklachten. De praktijkassistentes Femke Rutgers en Anastasia Alons ondersteunen de artsen in hun werk. De praktijk is gevestigd aan de Vingerhoedstraat 2 in Dieren, vandaar de naam "Artsenpraktijk de Vingerhoed".

Wil je weten wat Artsenpraktijk de Vingerhoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Artsenpraktijk de Vingerhoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Artsenpraktijk de Vingerhoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artsenpraktijk de Vingerhoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Artsenpraktijk de Vingerhoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Artsenpraktijk de Vingerhoed

Bezoekers bekeken ook