Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf

Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf is een Aannemer gelegen aan Arnhemsestraatweg 167 in Rheden.

Meer informatie over Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf in Rheden

Arjan Dekker Bouw en Onderhoudsbedrijf is al meer dan 10 jaar actief in de omgeving van Arnhem als betrouwbare aannemer voor kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in diverse categorieën. Ze werken samen met verschillende bedrijven en zorgen voor heldere communicatie, een verantwoord budget en een verzorgde oplevering van ieder project. Dankzij hun ervaring kunnen ze op verschillende gebieden van dienst zijn, zoals onderhoudswerkzaamheden, renovaties, restauraties en verbouwingen. Het team van Arjan Dekker B.V. bestaat uit 3 mannen die al langere tijd in dienst zijn. Ze denken mee met de klant en zijn gefocust op hun eigen belangen en continuïteit, evenals veiligheid, milieu en maatschappelijke betrokkenheid. Ze streven naar verbetering en ontwikkeling van hun organisatie, met de nadruk op klantgerichtheid, korte communicatielijnen en een persoonlijke benadering. Ze staan met beide voeten stevig in de Arnhemse klei en regelen alles zonder gedoe. Ze zijn gespecialiseerd in renovaties, restauraties, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden. Het bedrijf is te bereiken via e-mail of telefoon en heeft een bezoekadres in Arnhemsestraatweg 167.

Wil je weten wat Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arjan Dekker Timmer & Onderhoudsbedrijf

Bezoekers bekeken ook