Angela schoonheidssalon

Angela schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Haverweg 75 in Rheden.

Meer informatie over Angela schoonheidssalon in Rheden

Schoonheidssalon Angela is een adres voor huidverbetering waar u diverse behandelingen kunt krijgen. Bij uw eerste bezoek wordt er een huidanalyse gedaan om te bepalen welk product het beste bij u past. Naast gezichtsbehandelingen kunt u ook bindweefselmassages krijgen om uw huidconditie te verbeteren. In de salon kunt u genieten van ontspanning en huidverzorging. U kunt betalen met pin en als u meer wilt weten, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Ook kunt u cadeaubonnen van de salon kopen en er is een nieuwe make-up lijn verkrijgbaar. De contactgegevens van Schoonheidssalon Angela zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Angela schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angela schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angela schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angela schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Angela schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angela schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook