AMI Kappers Velp

AMI Kappers Velp is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 202 in Velp.

Meer informatie over AMI Kappers Velp in Velp

Bij AMI Kappers Velp ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en hun medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen je uitgroei wilt bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers kunnen het allemaal. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat jij je happy voelt en je mag trots zijn op jezelf. Bij AMI Kappers Velp kun je altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Ze bieden ook studentenkorting aan en je kunt hen volgen op social media om geïnspireerd te blijven en nieuwe trends en tips te ontvangen. Daarnaast bieden ze verschillende diensten aan, zoals duurzaamheid en de mogelijkheid om haar te doneren aan Stichting Haarwensen.

Wil je weten wat AMI Kappers Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar AMI Kappers Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Velp

Bezoekers bekeken ook