Allure Haarmode

Allure Haarmode is een Kapper gelegen aan Willemstraat 111 in Velp.

Meer informatie over Allure Haarmode in Velp

Allure Haarmode is een bekende kapsalon in Velp GLD, die al meer dan 30 jaar bestaat. Ze staan bekend om hun persoonlijke en professionele service, waarbij ze ervoor zorgen dat je altijd tevreden de salon verlaat. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur, op woensdag en donderdagavond zijn ze ook geopend en op zaterdag sluiten ze om 13:30 uur. Op maandag en zondag zijn ze gesloten, maar je kunt altijd een afspraak maken. Allure Haarmode is gevestigd aan de Willemstraat 111 in Velp en je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 06 42410778. Kortom, voor een goede en professionele haarmode ben je bij Allure Haarmode aan het juiste adres.

Wil je weten wat Allure Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allure Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allure Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allure Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Allure Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allure Haarmode

Bezoekers bekeken ook