Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen

Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen is een Bloemist gelegen aan Harderwijkerweg 53 in Dieren.

Meer informatie over Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen in Dieren

De Aalsmeerse Bloemenhal is sinds 1964 een bekend begrip in Dieren en omstreken. Ze streven ernaar om boeketten zoveel mogelijk te laten overeenkomen met de foto, maar door seizoensgebonden producten kan het bestelde product afwijken. Het bedrijf is een typisch familiebedrijf en telt 3 generaties van de familie Berendsen. Sinds 1953 zijn ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sinds 1966 gevestigd aan de Harderwijkerweg 53 in Dieren. Ze bieden ook planten, rouwarrangementen en rozen aan. De liefde voor bloemen en planten zit al drie generaties in de familie en de derde generatie staat klaar om de zaak over te nemen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aalsmeerse Bloemenhal Berendsen

Bezoekers bekeken ook