4NOPPES

4NOPPES is een Woonwinkel gelegen aan Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

Meer informatie over 4NOPPES in Dieren

4Noppes, de weggeefwinkel in Dieren, zal in september nog twee weken gesloten zijn vanwege onvoorziene omstandigheden. In de tussentijd is het mogelijk om de winkel te bezoeken op afspraak via telefoon of Facebook chat. Voor het brengen van goederen is het belangrijk om eerst contact op te nemen via de chat of telefonisch. De weggeefwinkel van 4Noppes is een winkel zonder kassa en winstoogmerk, gerund door vrijwilligers. Hier kunnen mensen hun bruikbare spullen en kleding brengen en vervolgens kunnen anderen deze gratis meenemen. De winkel is gevestigd aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

Wil je weten wat 4NOPPES verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 4NOPPES of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 4NOPPES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 4NOPPES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar 4NOPPES reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 4NOPPES

Bezoekers bekeken ook