2Befit Gym

2Befit Gym is een Sportschool gelegen aan Groenestraat 61 in Rheden.

Meer informatie over 2Befit Gym in Rheden

2BeFit Gym is een high-end personal training club in Rheden, met persoonlijke aandacht en kwaliteit als uitgangspunten. De club heeft een geweldige ruimte met luxe kleedkamers, doucheruimtes en een lounge waar je kunt ontspannen. De temperatuur is altijd ideaal om te sporten dankzij het luchtbehandelingssysteem. 2BeFit Lifestyle is een Boxing Boutique Gym / PT studio die personal training, small group training en groepstrainingen aanbiedt. De eigenaar, Roy Koenders, gelooft dat dromen werkelijkheid kunnen worden en helpt graag mensen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Ze bieden ook personal training aan, waarbij je toegang krijgt tot trainingszones met de beste materialen. Daarnaast geven ze verschillende bokszaktrainingen, waarbij techniek en houding centraal staan. Bij 2BeFit Gym kun je genieten van luxe en gemakken, zoals verse shakes, koffie, douches met verzorgingsproducten en een selfie corner. Ze bieden ook small group training aan en hebben flexibele abonnementsvormen. Met de 2BeFit App kun je jouw vorderingen en trainingsschema's bijhouden. Daarnaast zijn ze een samenwerking aangegaan met HYROX, een autoriteit op het gebied van functionele fitnesswedstrijden. Kortom, 2BeFit Gym biedt een ultieme fitnesservaring aan en helpt mensen om hun grenzen te verleggen en fitnessdoelen te bereiken.

Wil je weten wat 2Befit Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Befit Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Befit Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Befit Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar 2Befit Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Befit Gym

Bezoekers bekeken ook